Hjem - Lions Billund-Grindsted

Pressemeddelse

I første halvdel af marts sælger Lions havekalk og gødning og leverer det direkte ved din dør. Hele overskuddet går ubeskåret til velgørenhed.

Igen i år vil Lions servicere indbyggerne i Billund Kommune med levering af perlekalk og NPK-gødning beregnet til græsplæner og til haven i øvrigt. Ligesom sidste år sælges også et blandingsprodukt med svovlsur ammoniak og PK-gødning, som er rigtig godt til surbundsbede og til at bekæmpe mos i plænen.
Indtil tirsdag den 12. marts er der åben for bestillinger via klubbens hjemmeside: billund-grindsted.lions.dk.  Alle indkomne ordrer vil blive leveret lørdag den 16. marts. Derefter er det bare med at komme i gang med forårsarbejdet i haven.
Hele overskuddet ved salget går ubeskåret til Lions sociale og velgørende arbejde samt humanitære hjælp. Det sker lokalt, nationalt og internationalt blandt andet i form af nødhjælp, hvor behovet er størst. Der er også sendt penge til skoleprojekter i Afrika og i Thailand. Lions er desuden aktive i forbindelse med indsamling af brugte briller til de fattigste lande i Afrika. Der er i den forbindelse også doneret penge til nødvendige øjenoperationer.
På det lokale plan har Lions Billund-Grindsted arbejdet med at forebygge misbrug blandt unge. Lions samarbejder blandt andet med Headspace i Billund Kommune for at sikre børn og unges mentale trivsel. Der er også ydet støtte til Café Jydepotten, til Blå Kors sommerlejr og til Julemærkehjemmene.
Lions råder også over ferieboliger ved Henne Strand og på Årø. Her sørger Lions Billund-Grindsted for, at klemte familier gratis kan få en tiltrængt ferie.
Det er således sikkert, at en støtte til Lions, f.eks. ved at købe gødning og kalk, kommer til at gøre gavn for værdigt trængende.